Nová delikatesa: Posolená vanilková zmrzlina. Olizovať sa budete až za ušami

Thomas, ale tehotná je tvoja partnerka.

Thomas je amatérsky kuchár, ktorý si momenty v kuchyni naozaj užíva. Užíva si najmä experimentovanie s rôznymi chuťami, ktoré navzájom kombinuje a ich výsledok prináša priam nebíčko v ústach. Thomas by nás asi opravil a nazval by to určite výbuchom.  Možno však predsa majú jeho kombinácie chutí bližšie k výbuchu. Soliť si sladké jedlá? Zvláštne, čudné alebo chutné? Moderátorova “vychytávka“ je osolená zmrzlina. Priznaj Thomas, či nosíš celé leto solničku vo svojom vrecku!

Thomasova partnerka natrela na mladého kuchára, že jeho delikatesa je posolená vanilková zmrzlina. Thomas, tak ako to je s tou zmrzlinou? „Dajte si vanilkovú zmrzku, trošku ju posoľte a potom to poriadne zmiešajte. Tá soľ zintenzívni tú sladkú chuť. Napríklad karamel. Karamel je veľmi dobrý, keď sa dá trošku soli do neho. Keď si posolíte vanilkovú zmrzlinu, tak to vo vás vybuchne,“ hovorí naozaj presvedčivo Thomas. Čo poviete? Prehovoril vás?

Už čoskoro príde Thomas Kamenar späť na obrazovky televízie JOJ s kuchársko – cestovateľskou šou Fajnšmeker! Moderátor ukáže divákom, že mu to páli nielen za moderátorským pultom, ale aj v kuchyniach na Slovensku a v susednom Rakúsku. Necháme sa teda prekvapiť, aké ďalšie “vychytávky“ a netradičné jedlá si Thomas pre nás pripraví!