Hlavné jedlo: Domáce zemiakové lokše pre fajnšmekrov

Suroviny :

Zemiakové lokše
Rozmarín
Klobása
Avokádo
Červená paprika
Paradajky
Krémový chrenový syr
Čerstvé bylinky  - koriander, petržlenová vňať

Postup :

Najlepšie je, ak si lokše pripravíte doma sami. My sme v tomto prípade využili veľmi dobrý zdroj domácich lokšov od jednej šikovnej tetušky.

Lokše  ohrejeme v rúre spolu s rozmarínom (vrstvíme na seba, medzi lokše ukladáme vetvičku rozmarínu)

Pripravíme si plnku .

Nakrájame na kolieska klobásu, očistíme červenú papriku a nakrájame  ju na pásiky, ošúpeme avokádo, zbavíme ho kôstky a nakrájame na kúsky. Paradajky nakrájame na malé kocky.

Na panvici orestujeme kolieska klobásy, postupne k nim pridávame papriku.

Zohriate lokše potrieme krémovým syrom, poukladáme na ne klobásky s paprikou, avokádo, paradajky, pridáme čerstvé nasekané bylinky.

Naplnené lokše zabalíme.

Používaním stránok prevádzkovaných TV JOJ súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.